Personligt brev

Ansökan om arbete som grävmaskinist.

Namn: Johan Rametsteiner

Tfn: 0708355733

E-mail: rametsteiner@gmail.com

Postadress: Fråga

241 45 Staffanstorp

Linkdin: Profil

Hej !

Härmed anmäler jag mitt intresse för att arbete som grävmaskinist.

För tillfälle är jag anställd på Region Skåne. Jag arbetar som patienttransportör. Jobbet är att köra patienter mellan olika avdelningar och undersökningar.

Jag transporterar dessa i rullstol, säng, bårvagn eller gåendes. Med tanke på avståndet kör jag dem ofta med hjälp av en sängtruck. Jag är noggrann och har bra hand med människor, det är ett krav från Region Skåne.

Får mycket beröm från avdelningarna samt våra patienter i form av tackbrev och telefonsamtal till mina chefer för ett effektivt och trevligt bemötande och service både till våra kunder samt patienter.

Har jobbat i regionen i snart 18 år och önskar nu ett miljöombyte och en utmaning som grävmaskinist. Söker detta då jag tycker det är intressant med stora maskiner och en tjänst inom yrke skulle innebära bättre arbetstider samt mer självständigt arbete under ansvar. Har därför själv bekostad en utbildning till grävmaskinist hos Anders Andersson i Blentarp. Jag blev färdig i början av maj. Utbildningen har givit kvalifikationer för hjullastare, grävmaskin samt arbete på väg nivå 1 och 2.

Har fått lite erfarenhet av att jobba på Op Entreprenad med en matrialhanterare Sennebogen 818 (245 h) på Sysav Malmö (Spillepengen) Jobbet bestod av att sortera upp avfall efter material. Lärde mig en hel del om hur man manövrera en material hanterare effektivt.

Härmed söker jag en praktikplats för att får mitt yrkesbevis.

Med vänliga hälsningar

Johan Rametsteiner

Tärningen är kastad